HomeNOVOSTIPUŠ AP IZLAZI IZ MODE! TRIK ZALUDEO MILIONE ŽENA: Evo kako da...

PUŠ AP IZLAZI IZ MODE! TRIK ZALUDEO MILIONE ŽENA: Evo kako da uvećate grudi za par sekundi – dekolte će PUCATI

Batalite puš ap brushaltere i silikone – stigao je sjajan trik!

Mnoge devojke sanjaju o većim grudima, ali je istina da postoje i one koje više vole manje. Čak i modni stručnjaci često ističu da određeni modeli haljina i bluza mogu mnogo bolje da stoje ženama koje ne mogu da se pohvale bujnim dekolteom. Dok je većina ubeđena da se problem jedino rešava estetskom hirurgijom, trebalo bi da znate da silikoni nisu pravo rešenje.

Veliku pomoć nam pružaju puš ap brushalteri, ali tokom leta mogu da učine da se mnogo brže znojimo. Deblji su, a samim tim teže podnošljivi kada su napolju paklene vrućine. Postoji trik koji je zaludeo žene širom sveta. Snimak je postao viralan, a svako može da ga primeni. Potrebna vam je samo – pertla.
Provučete pertlu ispod bretela grudnjaka sa prednje strane, a potom treba da je vežete na sredini. Zategnite i prebacite pertlu preko glave, kao kad oblačite kupaći kostim. Krajeve pertle sakrijte ispod majice, kako se ne bi videle i to je sve. Snimak je prikupio tri miliona pregleda, a razlika je više nego očigledna.

Inače, mnogi se pitaju zašto neke žene imaju male grudi. Rast grudi kod devojčica kreće sa početkom puberteta, tokom kojeg je normalno da se dojke neravnomerno razvijaju. Jedna poraste brže, a potom je druga postepeno dostiže, i to svakako nije razlog za brigu. Njihov rast se završava oko 18. godine i tada se smatra da su grudi završile rast i dostigle svoju punu veličinu.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments