HomeNOVOSTIPRVA ŽENA KOJA JE POBEDILA U SRPSKOM RIJALITIJU! Osvojila 100.000 €‎, pa...

PRVA ŽENA KOJA JE POBEDILA U SRPSKOM RIJALITIJU! Osvojila 100.000 €‎, pa nestala – ni sa kim nije završila u krevetu!

Mimi Đurović je učestvovala u Velikom Bratu, a došla je iz Crne Gore i predstavila se kao modna kreatora, a evo čime se danas bavi.

Nekadašnja učesnica Velikog Brata, Mirjana Mimi Đurović iz Crne Gore, koja je privukla veliku pažnju učešćem u ovom rijalitiju 2008. godine, kada je važila za jednu od najatraktivnijih učesnica i kao pobednica osvojila nagradu od 100.000 evra, godinama se nije pojavila u javnosti, a o njenom tadašnjem izgledu se i dalje polemiše.

Mimi je bila prva pobednica rijalitija, jer su pre nje glavne nagrade osvajali muškarci, a publika ju je zapamtila i po tome što nije ušla u vezu ni sa kim.
Ušla je u rijaliti kao modna kreatorka, a posle pobede se vratila u Nikšić i tvrdila da joj je život potpuno promenjen. Pokušala je da se oproba i kao pevačica i kao voditeljka, ali se u tome nije pronašla, pa je ovaj “izlet” kratko trajao.

Međutim, kasnije se vratila kao voditeljka emisije City na Pink M televiziji, ali nije dostigla toliku slavu kakvu je imala u rijalitiju.

Mimi je danas vlasnica kozmetičkog salona i to joj je glavni izvor prihoda. Ostvarila se kao majka i ima dva sina, a o njenom privatnom životu se i dalje malo toga zna i nema je u javnosti, a ni na društvenim mrežama.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments