HomeNOVOSTIREGIONRONALDOVA DEVOJKA PODIGLA BURU NA INSTAGRAMU! Objavila fotku u Arabiji, mnogi joj...

RONALDOVA DEVOJKA PODIGLA BURU NA INSTAGRAMU! Objavila fotku u Arabiji, mnogi joj ZAMERAJU zbog jednog detalja

Ronaldova djevojka nedavno je izazvala veliku buru na Instagramu. Objavila je sliku iz Arabije koja je mnoge zabrinula zbog jednog detalja.

Dok igra u Saudijskoj Arabiji, Cristiano Ronaldo nastavlja impresionirati zabijajući golove i nadmudrivajući protivničke obrane. Ipak, pozornost je skrenula na njegovu djevojku, Georginu Rodriguez, zbog nedavne objave na Instagramu koja je izazvala pomutnju. Objava je izazvala brojne komentare i reakcije obožavatelja i kritičara, a sve zbog strogog kodeksa odijevanja koji se provodi u zemlji.

Kako bi proslavila nacionalni dan Saudijske Arabije, objavila je fotografiju na svom računu na društvenim mrežama na kojoj pozira s njihovom zastavom u pozadini. Međutim, njezina odjeća na fotografiji izazvala je kritike mnogih od 30.000 komentatora koji su ostavili svoje mišljenje o objavi. Naime, izrazili su nelagodu zbog količine dekoltea koji je pokazivala.

Georgina nije ostala nimalo pogođena brojnim komentarima, a tome svjedoči podatak da je njezinu objavu lajkalo gotovo 2,5 milijuna ljudi. Nedavno je odabrana kao jedno od zaštitnih lica za novu mirisnu kampanju. “Pronalazim utjehu u snažnim obiteljskim vrijednostima i sigurnom okruženju ove zemlje. To je doista raj na zemlji i zahvalna sam što se mogu povezati s njom”, izjavila je Georgina.

Pogledajte njen izgled:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments