HomeNOVOSTISEVERINA ODUSTALA OD "DODIKOVE TV": "Ne želim imati ništa sa čovjekom koji...

SEVERINA ODUSTALA OD “DODIKOVE TV”: “Ne želim imati ništa sa čovjekom koji primitivno vrijeđa žene i negira ge**cid u Srebrenici!”

Severina je potvrdila da je istina da je donedavno bila dio projekta “TV UNA .

Pokretanje TV “Una”, regionalnog kanala oko čijeg se pravog vlasnika špekulira u medijima već mjesecima, najviše je medijske znatiželje izvazvalo zbog najave da će na njoj svoj show imati poznata hrvatska pjevačica Severina Vučković. Severina je i intervjuu za zagrebački “Večernji list” otkrila da je odustala od ovog angažmana kada se uvjerila da su tačne tvrdnje da iza ove televizije stoji porodica Milorada Dodika.

Severina je potvrdila da je istina da je donedavno bila dio projekta “TV UNA .

“Činjenica jeste da smo imali vrlo ugodne radne sastanke i dosita smo se dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli sa okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o “Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je doista riječ o partnerstvu sa obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze sa osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen ge**cid”, kazala je Severina Vučković.

(Večernji list/SB)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments