HomeNOVOSTISNS-ov REŽIM NE KOTROLIŠE NAVIJAČE PARTIZANA: "Vučiću pederu" opet se ori Humskom...

SNS-ov REŽIM NE KOTROLIŠE NAVIJAČE PARTIZANA: “Vučiću pederu” opet se ori Humskom (VIDEO)

Navijači Partizana su u više navrata na isti način protestovali protiv naprednjačkog lidera, nezadovoljni u koje je stanje doveden klub iz Humske

Slobodnomisleći navijači Partizana ne žele da šute, još jednom su digli glas i pokazali Aleksandru Vučiću šta misle o njemu i politici koju vodi. Tako se Humskom večeras na evropskom duelu protiv Genta u više navrata čulo “Vučiću, pederu”, javlja Direktno.rs.

Navijači Partizana su u više navrata na isti način protestovali protiv naprednjačkog lidera, nezadovoljni u koje je stanje doveden klub iz Humske, pa se ova parola čula na mečevima Superlige, u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali i na utakmicama košarkaškog kluba.

Video pogledajte ovdje

Na nekoliko prethodnih mečeva, čini se, bilo je zatišje, ali je ono večeras prekinuto. Na duelu protiv Genta, u grupnoj fazi Lige konferencija, čulo se najprije skandiranje “Partizan šampion”, da bi onda uslijedio odgovor “Vučiću, pederu”.

Da podsjetimo, ovakvo skandiranje bilo je prisutno na mečevima fudbalera Partizana protiv Proletera, Vojvodine, Novog Pazara, kada je čak i prekidan meč, kao i na evropskom meču protiv Dunajske Strede, a tada su policija i huligani upali na tribinu kako bi se obračunali sa slobodnomislećim navijačima.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments