HomeNOVOSTISPISAK JANJUŠEVIH DEVOJAKA SA KOJIMA JE VARAO SUPRUGU: Jedna mu je umalo...

SPISAK JANJUŠEVIH DEVOJAKA SA KOJIMA JE VARAO SUPRUGU: Jedna mu je umalo došla glave, a drugu viđate na malim ekranima

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, Marko Janjušević Janjuš, zaintrigirao je sve svojom najnovijom objavom na Instagramu, te mnogi misle da je njegova bivša žena u drugom stanju i da sa njom čeka drugo dete.
Naime, Janjuš i Ena, već imaju jednu ćerku Krunu, a rijaliti učesnik se od bivše žene razveo pre izvesnog vremena nakon sedam godina braka, a sada su po svemu sudeći ponovo zajedno.

Međutim, Janjuš je prethodnih nekoliko godina proveo u rijalitiju Zadruga i mnoge žene prošle su kroz njegove ruke.

U prvoj sezoni rijalitija šuškalo se da između starlete Ane Korać i Janjuša sevaju varnice. Međutim oni nikada nisu priznali da gaje emocije jedno prema drugom, već su sve poricali i govorili da su samo bliski prijatelji. U toku rijalitija mnogi su mislili da između njih postoji nešto više, pa su čak zajedno gostovali po emisijima, a navodno prijateljstvo nastavili su jedno vreme i van rijalitija.
Janjuševa najveća ljubav u rijalitiju bila je starleta Maja Marinković. Njih dvoje započeli su svoju turbulentnu ljubav u jednoj od sezona rijalitija, a Maja je, kako je tvrdila u jednom trenutku ostala u drugom stanju sa Janjušem, međutim dete nije zadržala.
Janjuša su potom povezivali i sa nekadašnjom zadrugarkom, a sadašnjom voditeljkom Zadruge, Ivanom Šopić, a kamere su čak uspele da zabaleže i poljubac koji se desio između njih.
Janjuš je imao i kratku aferu sa pobednicom “Zadruge 6”, Aleksandrom Nikolić, sa kojom se čak i venčao u rijalitiju Zadruga. Rijaliti veteran se u rijalitiju ljubio i sa kontroverznom učesnicom Deniz Dejm.

Jedno vreme šuškalo se da Janjuš gaji simpatije i prema Marijani Zonjić.Osim toga, u poslednjij sezoni Zadruge, Janjuš je bio blizak i sa Šarmen Sorajom Leoni Altman.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments