HomeNOVOSTIBIHStanivuković dobio novu prijeteću poruku, Igor Dodik negira da je on poslao

Stanivuković dobio novu prijeteću poruku, Igor Dodik negira da je on poslao

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke na Twitteru je objavio da je ponovo dobio prijeteću SMS poruku, ali ovaj put od Igora Dodika.

“Ovu poruku sam upravo dobio. Odmah ću u policiju prijaviti”, napisao je Stanivuković na Twitteru iznad objavljenog screenshota SMS poruke.

Na toj fotografiji je vidljivo da je riječ o osobi koja je već bila upisana u njegov telefonski imenik, a upisana je kao Igor Dodik.

Iako Stanivuković nije detaljisao niti obrazlagao o kojem Igoru Dodiku je riječ, njegov tvit je podijelio sin Milorada Dodika i rekao da uopće nije povezan sa navedenim.

“Ovo naravno nisam ja napisao i to je barem lako provjeriti. Osuđujem bilo kakve prijetnje bilo kome, ali se ne mogu oteti utisku da moram biti uvučen u njihove igre u kojem je jedini cilj podizanje tenzija i sluđivanje naroda”, napisao je Igor Dodik.

Podsjećamo, Stanivuković je prije nekoliko dana također dobio prijetnje smrću kada je dobio poruku od Danila Đukića koji je napisao “Draško, ubiću te” i poslao fotografiju pištolja.

N1

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments