HomeUncategorizedTeodora - "NJENO VREME JE PROŠLO, JA SAM SAD POPULARNIJA!" ogorčena...

Teodora – “NJENO VREME JE PROŠLO, JA SAM SAD POPULARNIJA!” ogorčena na Natašu Bekvalac – zauzela njeno mesto!

Prema rečima dobroobaveštenog izvora, Teodora Džehverović u poslednje vreme ne može da podnese Natašu Bekvalac, te je često komentariše. Ona navodno ne može da se pomiri s činjenicom da je njeno mesto sada zauzela Bekvalčeva, iako se sve do poslednjeg trenutka nadala da će i ove godine ona ocenjivati mlade muzičke talente u jednom takmičenju.

“Teodora je ogorčena. Počela je na sva usta da ogovara Natašui priča svima kako je njeno vreme prošlo, i kako je ona mnogo popularnija i više kul, od starije koleginice. Svi su šokirani njenim ponašanjem i time što je toliko ljubomorna na Natašu, koja nema veze s tim”, kaže izvor Kurira i dodaje:

“Nataša je dobila poziv od produkcije, koji je prihvatila. Uopšte nije imala nikakav problem s tim ko je sedeo pre nje u žiriju, ali očito da Teodori to smeta. Ne znam da li su te priče stigle i do Bekvalčeve, ali ona se sigurno neće naljutiti zbog toga. Svi koji su imali prilike da pogledaju ovaj šou saglasni su s time da se ona odlično snašla u novoj ulozi, i da je mnogo bolja i zabavnija od Džehve”, završava naš izvor.

Teodora Džehverović ogorčena jer joj je Nataša Bekvalac zauzela mesto u žiriju emisije

Nataša i Teodora još uvek se nisu oglasile ovim povodom. Džehverovićeva se u poslednje vreme našla u centru više skandala, a poslednji u nizu bio je onaj kada je pretila šamarom maloletnom fanu, koji ju je udario po zadnjici dok je izazovno tverkovala u jednom klubu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments