HomeZANIMLJIVOSTI"USVOJILI SMO NINU!" Seka Aleksić objavila SREĆNE VESTI i podelila snimak koji...

“USVOJILI SMO NINU!” Seka Aleksić objavila SREĆNE VESTI i podelila snimak koji topi najtvrđa srca: Mnogo je preplašena!

Seka Aleksić nedavno je svojim pratiocima objavila da ima uzbudljivu vijest. Iskoristila je priliku i da im predstavi svog novog ljubimca.

Pjevačica Seka Aleksić poznata je po svojoj ljubavi prema životinjama. Tu ljubav iskazala je svom suprugu koji joj je za rođendan poklonio pravi kokošinjac. Aleksić i njezina djeca nedavno su otkrili psa lutalicu kako luta ulicama Beograda, kojeg su potom udomili i primili u svoju obitelj.

Prema riječima pjevača, nakon što su otkrili da pas ima mikročip, odmah su kontaktirali vlasnika. Međutim, objavljeno je da je vlasnik odbio priznati gdje se nalazi njihov voljeni ljubimac.

Nakon što smo je pronašli na ulicama Beograda s mikročipom, odlučili smo posvojiti Ninu. Nakon kontakta s vlasnikom postalo je jasno da ona ne pripada njemu unatoč tome što je njegov jmbg povezan s čipom. Nakon što su je odveli na pregled, utvrđeno je da je dobrog zdravlja unatoč neuhranjenom izgledu na videu snimljenom nedugo nakon njezina dolaska. Iako je zbog straha i nepovjerenja ugrizla veterinara, od tada joj je puno lakše prilaziti i maziti je. Nina se sada pridružila našim ostalim psima i čini se da uživa, a to dokazuje i Sekina snimka na kojoj njezini sinovi Jakov i Jovan čuvaju novog člana obitelji.

Nedavni Sekin postupak pokazao je njenu neizmjernu ljubaznost dok je pratila djevojčicu iz Vrbasa na malu diplomu. Djevojčica je bila izopćena od svojih vršnjaka, zbog nacionalnosti, dok je bila u osnovnoj školi. Kada je Seka preko društvenih mreža saznala za situaciju, odlučila je postati Mijino društvo na dodjeli diploma u lipnju. Ovaj čin dobrote ne samo da je uljepšao Mijin život, već je dao i primjer kako se javne osobe trebaju ponašati.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments