HomeNOVOSTIBIHVukanović Kod Hadžifejzovića: “Ovdje Nema Ko Da Ratuje. Neka Stave Bakir, Dodik...

Vukanović Kod Hadžifejzovića: “Ovdje Nema Ko Da Ratuje. Neka Stave Bakir, Dodik I Čović Šljemove Na Glave I Uzmu Mesni Narezak”

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović gostovao je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića.
Ovo je jedna u nizu predstava! Dodik je čovjek zapadnih sila i zato tolerišu njegovo devijantno ponašanje! Došli su mu čak ambasadori da on njima drži predavanje! Razbili smo Dodika, a on razbija sam sebe! Prepao se našeg skupa u Banjoj Luci! Prelamaju se interesi velikih sila i bit će nekih novih dešavanja!
Neće biti prekasno! Koja bi velika sila trpila ponižavanje Dodika a da on nije njihova ruka? Dodikov posao je da razgradi BiH! Vučić opoziciji u RS zabija nož u leđa po ko zna koji put! Rekao nam je: ‘Stranci hoće da ruše Dodika’, a oni mu dali pare za kampanju! Dabogda mene tako rušili!
Teško je danas biti Srbin na Kosovu! Oni trpe i pritisak Beograda! Srpska lista je u koaliciji sa Kurtijem! To su političke igre koje samo naivni ne vide! Amerikanci koriste njemačke slabosti! Ovo što se dešava sa Schmidtom dešava se jer su mu Amerikanci rekli da je ovo njihov prostor! Dodik je bio i ostao američki čovjek! Ja ne priželjkujem sankcije! Dodika trebamo demokratski srušiti!
Da li bi 11 ambasadora došlo kod čovjeka koji će imati sankcije?Dodik je i hrvatski igrač i to se sada pokazuje! Što se tiče Kosova, Srbija je potpisujući Briselski sporazum dobila Savez srpskih opština, koji je prazan list papira! Mislim da je Dodiku rečeno da napravi problem i zapali vatru da bi se Vučić pojavio kao vatrogasac! Ne smijemo dozvoliti da budemo pijuni! Mislim i na državu i na entitet!
Mislim da niko neće žrtvovati ni državu ni entitet! Dodik pokušava da sebe izvuče iz teške situacije tako što žrtvuje cijeli narod! Tri dana u 10 do 8 njegov sin ide kod ministrice finansija Zore Vidović!
Šta radi tamo?! Primjećuje li iko tendere? Dodikovo ponašanje je maska! Dodik je najveći neprijatelj RS i srpskog naroda! On je izdajnik! Jeste li vidjeli gdje da se ide u sukob bez ijedne konzerve paštete? Gdje su robne rezerve?
Neće oni napraviti rat! Ovdje nema ko da ratuje! Nek Dodik, Bakir i Igor stave šljemove i neka blokiraju kasarne! Šta će biti ako se zarati: jedan u Moskvu, jedan u Istanbul, jedan u Zagreb! Sirotinji je dosta rata”, naglasio je Vukanović.
Bhdijaspora.net

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments