HomeNOVOSTIBIHVUKANOVIĆ OTKRIO TAJNI PLAN VOŽDA IZ LAKTAŠA: „Milorad Dodik je otišao toliko...

VUKANOVIĆ OTKRIO TAJNI PLAN VOŽDA IZ LAKTAŠA: „Milorad Dodik je otišao toliko daleko da nudi Bakiru Izetbegoviću i SDA…“

Vukanović tvrdi da član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ima dva cilja.

Gostujući u jučerašnjem O Dnevniku, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović govorio je, između ostalog, o blokadama državnih institucija iz RS-a. On smatra da svako u ovoj državi treba dati doprinos da sve institucije funkcionišu, jer je to korist naroda i građana.

Vukanović tvrdi da član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ima dva cilja. Jedan je bio da zamijeni DNS-ovog ministra Miloša Lučića Igorom Radojičićem ili nekim drugim iz svoje partije. Drugi, ključni cilj je, ističe Vukanović, prodaja zgrade Uprave za indirektno oporezivanje.

– Cilj je da Dodik proda svoju zgradu, koja se samo vodi na njegovom kumu Miletu Radišiću, procijenjenu čak na 100 miliona KM u centru Banje Luke za Upravu za indirektno oporezivanje (UIO). Svo ovo njegovo zatezanje i podizanje tenzija na kojima on opstaje 20 godina, iza toga se nalaze finansijski interesi prve porodice Republike Srpske. Svima je to postalo jasno. Koliko je daleko otišao, prema mojim saznanjima, on nudi zgradu UIO Bakiru Izetbegoviću i SDA. On je tako velikodušan, taj veliki srpski patriota, da je tu najvažniju finansijsku instituciju BiH, direktorsko mjesto, spreman predati Bošnjacima i SDA, samo da kupe zgradu od 100 miliona u centru Banje Luke, jer će on i njegova porodica imati tu ogroman finansijski interes, navodi Vukanović.

Pogledajte cijeli razgovor.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments