HomeUncategorizedVukanović zaprijetio Pavloviću: Podnesi ostavku ili ću objaviti nove snimke

Vukanović zaprijetio Pavloviću: Podnesi ostavku ili ću objaviti nove snimke

Poslanik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović dao je ultimatum gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću, da podnese ostavku i o tome obavijesti CIK, inače će objaviti nove Pavlovićeve eksplicitne fotografije i snimke.

On je naveo da je Pavlović narušio autoritet lidera SNSD Milorada Dodika, jer nije prihvatio ostavku koju je Dodik ponudio da Pavlović podnese.

“Pavlović se može poigravati sa Dodikom i rušiti njegov autoritet, jer nije postupio po njegovom ultimatumu, niti je tri dana poslije datog roka podnio ostavku CIK-u BiH, ali ako u ponedjeljak do 16 časova ne pošalje CIK-u BiH neopozivu pismenu ostavku suočiće se sa takvom kanonadom, obavljivanjem eksplicitnih šokantnih fotografija i snimaka da ni sam nije svjestan šta ga čeka, a koje će dodatno uznemiriti javnost”, izjavio je Vukanović, piše Srpskainfo.

“Nedopustive podumkle igrice”

Dodao je da se odvijaju igre iza kulisa.

“Nedopustive su podmukle igrice i poigravanja sa narodom i javnosti SNSD, Dalibora Pavlovića, Milorada Dodika i ostalog nemoralnog političkog šljama. I dok sa jedne strane glume moralne vertikale i podnose fiktivnu ostavku u javnosti zbog velikog pritiska nakon skandala i šokantnih fotografija drogiranog i pijanog gradonačelnika Prijedora, sa druge strane Dodik i Pavlović igraju igre iza kulisa, organizuju protest podrške i ne šalju pismenu ostavku Centralnoj izbornoj komisiji BiH”, napisao je Vukanović na svom blogu.

“SNSD primorao ljude da dođu”

On tvrdi da je SNSD primorao ljude da dođu na skup podrške Pavloviću, koji je održan juče u Prijedoru.

“Sramno je što SNSD na silu primorava i ponižava svoje članove i aktiviste, čak i profesore i nastavnike u školama, da dođu na skandalozni protest podrške Pavloviću, i pokušavaju da izigraju narod, svjesni da će na vanrednim izborima biti potučeni do nogu i shvatiti kakvo je raspoloženje naroda”, naveo je Vukanović.

“Ne može se poigravati”

On je poručio Pavloviću da sa njim ne može da se poigrava.

“Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja”, napisao je Vukanović.

N1

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments