HomeNOVOSTIBIHBorenović se na inicijativu Vukanovića testirao na drogu: Na potezu su ostali

Borenović se na inicijativu Vukanovića testirao na drogu: Na potezu su ostali

Branislav Borenović, lider PDP-a se odazvao inicijativi zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS) Nebojše Vukanovića da se svi u institucijama RS testiraju na droge.

Nakon toga je rezultate testa objavio na Facebooku i Twitteru dodavši da je ponašanje pojedinaca u politici davno zahtijevalo inicijativu o testiranju na narkotike koju je pokrenuo Vukanović.

“Prethodnih dana svjedočimo mnogim skandalima, a prednjači onaj da je Kolegijumu Narodne skupštine Republike Srpske, kao predstavnik i savjetnik predsjednika najveće vladajuće stranke, prisustvovao čovjek koji je istog dana uhapšen zbog posjedovanja i uživanja narkotika. Svjedoci smo i da narko-klanovi haraju… Ovakvu inicijativu je potrebno i ozakoniti”, napisao je Borenović.

Dodao je da je prihvatio Vukanovićevu inicijativu testirao se, a rezultati testa su bili negativni.

“Sada su svi drugi, koji donose odluke u ime naroda, na potezu”, poručio je Borenović.

Podsjetimo, izaslanik kojeg Borenović pominje je Marko Šukalo, bivši savjetnik lidera SNSD-a Milorada Dodika, koji je uhapšen zbog posjedovanja narkotika.

Nakon toga, zastupnik Nebojša Vukanović je pozvao najviše funkcionere u cijeloj BiH da se testiraju na narkotike i objave rezultat, a on je to učinio prvi.

N1

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments