HomeZANIMLJIVOSTIĆERKA POZNATOG PEVAČA SNIMILA "SLOBODNIJE SCENE": Napravila promociju, tata nije hteo da...

ĆERKA POZNATOG PEVAČA SNIMILA “SLOBODNIJE SCENE”: Napravila promociju, tata nije hteo da dođe – evo o kome je reč!

Pjesma “Mili” Silvije Đogani popraćena je spotom, no njezin otac Đolet Đogani izrazio je negodovanje prema tome.

Tokom gostovanja na Kurir TV-u, Silvija Đogani pričala je o svojoj najnovijoj pjesmi, ali i promociji koju je organizirala. Skupu je prisustvovalo mnoštvo uglednih javnih osoba, no njezin otac nije bio među njima.

Đole Đogani izostao je na promociji spota svoje kćeri. Razlog njegove odsutnosti bila je prisutnost rizičnijih scena. Silvija, njegova kći, može se vidjeti u zlatnom bikiniju kako drži muškarca s ustima zalijepljenim selotejpom u jednom kadru. U drugoj sceni nosi kožno donje rublje i mrežastu haljinu na vrhu.

Nekoliko dana prije promocije, podijelio sam video sa svojim ocem, koji ima tradicionalnu perspektivu i kovao je svoju karijeru na različite načine. Pojedini dijelovi videa pokazali su se prežestim za njega, što je rezultiralo njegovim izostankom. Kako je Silvija poručila tijekom emisije, imate priliku sami pogledati video i sami odlučiti.

Kao ocu, bez sumnje je bolno svjedočiti svojoj kćeri u tako ranjivom stanju. No, smatram da je dotični video oblik umjetničkog izražavanja s dirljivom porukom. Iako ne smatram da je to zamjerka, ne gajim ni loše osjećaje prema tvorcu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments