HomeZANIMLJIVOSTIPočele su krađe na plažama u Hrvatskoj, policija uputila apel posjetiocima

Počele su krađe na plažama u Hrvatskoj, policija uputila apel posjetiocima

Kako u ljetnim mjesecima počinje sezona kupanja, dojave o krađama na plažama u popularnim turističkim odredištima u Hrvatskoj postale su redovita pojava, navode iz PU primorsko-goranske.

U proteklih nekoliko dana policiji su prijavljene tri krađe, pri čemu su nepoznate osobe iskoristile nepažnju građana i pobjegle sa stvarima bez nadzora.

U Opatiji je žena iz Austrije postala žrtvom krađe kojoj su iz torbe (točnije ruksaka) oduzeli novčanik u kojem je bilo 400 eura. Isto tako, dvije osobe iz Hrvatske ostale su bez nadzora na plažama, što je rezultiralo gubitkom novca i osobnih stvari.

Na riječkom kupalištu Kantrida dogodio se nesretni slučaj gdje je iz torbe ukraden novčanik s oko 200 eura. Isto tako, u Barbatu na rapskoj plaži mladić je doživio nesreću da mu je iz torbe ispao mobitel dok se kupao u moru.

Kako pojedinci ne bi postali žrtvama ovakvih krađa, policija je izdala upozorenje u kojem savjetuje građanima i turistima da na plažu sa sobom nose samo nužne stvari i ograničene količine novca.

Policijska uprava primorsko-goranska istaknula je važnost ne ostavljati stvari bez nadzora, osobito pri odlasku na more, te savjetuje njihovo povjeravanje drugima na čuvanje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments