HomeSPORTMODRIĆ MISLIO DA JE JOŠ ZA REAL, ODBIO 200 MILIONA, A ONDA......

MODRIĆ MISLIO DA JE JOŠ ZA REAL, ODBIO 200 MILIONA, A ONDA… Ančeloti ponižava Hrvata, a sve je dao Madridu!

Luka Modrić skupio je gotovo 500 nastupa za Real Madrid i osigurao pet naslova Lige prvaka. Međutim, žalosno je što će on, kao i mnogi drugi renomirani igrači kluba, vjerojatno imati ne tako lijep odlazak.

Luka Modrić, kojeg mnogi smatraju najvećim hrvatskim nogometašem svih vremena, ovog je ljeta bio predmet interesa klubova iz Saudijske Arabije. Unatoč potencijalno unosnoj ponudi trogodišnjeg ugovora od 200 milijuna eura od Al Hilala, Modrić je to odbio, što ga izdvaja od mnogih njegovih kolega. Prema izvorima, Modrić ih je hladnokrvno prihvatio, zbog čega je klub počeo tražiti druge igrače poput Sergeja Milinković-Savica, Aleksandra Mitrovića, Nejmara i Malkoma.

Modrić je u početku donio razumnu odluku. Želio je zadržati svoj status prvoligaša u Real Madridu i osigurati još jedno prvenstvo Lige prvaka s cijenjenim klubom. Međutim, čini se da je njegova odluka možda bila pogrešan korak, jer su se samo nekoliko mjeseci kasnije okolnosti promijenile. Unatoč uvjerenju da produži ugovor s Real Madridom, čini se da se klupska percepcija njegove pozicije u međuvremenu promijenila.

Ove sezone, osvajač Ballon d’Or 2018., u dresu Real Madrida odigrao je samo 287 minuta. Dobio je priliku startati samo u tri utakmice – protiv Union Berlina, Getafea i Atlético Madrida. Nažalost, upravo u utakmici protiv suparničke momčadi iz grada raspršili su mu se snovi o uspjehu na “Bernabeuu”. Ancelotti ga je odlučio zamijeniti na poluvremenu, što se pokazalo kao očajnički potez. Kasnije, kada se očekivalo da će zaigrati, Modrić je cijelu utakmicu protiv Las Palmasa (2:0) ostao na klupi.

Ancelotti je nedavno više vjerovao sposobnostima svojih mlađih igrača, koji su se uspjeli prilagoditi novoj formaciji zbog odsutnosti vrhunskog napadača. Zbog toga je Modrić, koji je nekoć bio u središtu pozornosti više od desetljeća, izgubio dio svog utjecaja. Iako Ancelotti tvrdi da je to zbog “umora”, španjolski mediji to vide kao čistu neistinu i poruku da je Modrić potrošni materijal.

Nogometaš Modrić nije sudjelovao ni na zagrijavanju protiv Las Palmasa. Prema pisanju lista “Diario”, Ancelottijevo objašnjenje da je bio preumoran za igru ​​je beznačajno. To je zato što je Modrić u prethodnih sedam dana protiv Atlética na terenu bio samo 45 minuta i nije imao nikakav učinak. U članku se dalje navodi da je malo tko u Real Madridu predvidio ovakav ishod, s obzirom na Modrićeve iznimne igre prije potpisivanja novog ugovora.

Nedavno je došlo do značajne promjene u narativu oko potencijalnih selidbi u Saudijsku Arabiju. Čini se da su novosti na ovu temu neizbježne, ali mala je vjerojatnost da Luka Modrić dobije ponudu od 200 milijuna, kao što je to učinio prošlog ljeta. Iznos koji mu je ponuđen od tada se znatno smanjio.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments