HomeSPORTPOTPISALA JE TAJNI UGOVOR SA ĐOKOVIĆIMA, DA NE OTKRIJE NI REČ! Ko...

POTPISALA JE TAJNI UGOVOR SA ĐOKOVIĆIMA, DA NE OTKRIJE NI REČ! Ko je žena u Novakovoj loži o kojoj se ništa ne zna!

Kako bi se osigurala privatnost i zaštita Stefana i Tare, dadilja odgovorna za njihovu skrb morala je pristati na ugovor o povjerljivosti.

Osim stalnih članova njegovog tima, Novaka Đokovića prati još jedan pojedinac u njegovoj loži tijekom njegovih mečeva. Pozorne kamere uhvatile su i ženu koja sjedi pored Jelene Đoković, a vrlo brzo se otkrilo da ona radi kao dadilja, zadužena za brigu o Stefanu i Tari zbog brojnih obaveza njihovih roditelja.

Zbog dugog vremena provedenog s obitelji i njezinog bliskog odnosa s njima, zajedno s njihovim statusom javnih osoba, od nje se zahtijevalo da sklopi ugovorni ugovor. Ovaj se ugovor posebno odnosi na očuvanje povjerljivosti i zabranjuje otkrivanje bilo kakvih privatnih informacija o njihovim životima u javnoj domeni. Prije nego što se zaposlila, prošla je temeljitu provjeru i dobila preporuke od raznih pojedinaca.

Očigledno je da je premašila sva očekivanja i u potpunosti prihvatila roditeljske metode i vrijednosti koje dijele Novak i Jelena u odnosu na Stefana i Taru. Često ih prati na putovanjima, s njima se prvi put javno pojavila na turniru u Torinu prošle godine, a sada je ponovno u društvu obitelji Đoković u Londonu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments