HomeZANIMLJIVOSTIUSLIKALI JE DOK KUPUJE ALKOHOL! Šok kadrovi Ane Nikolić osvanuli na TV-u,...

USLIKALI JE DOK KUPUJE ALKOHOL! Šok kadrovi Ane Nikolić osvanuli na TV-u, pevačica se oglasila – “Koji sam ja GENIJE!”

Tijekom nedavne rasprave, Ana Nikolić osvrnula se na jednu scenu iz emisije “Paparaco Lov” koja prikazuje kako kupuje alkohol u trgovini.

Pjevačica Ana Nikolić naišla je na kritike obožavatelja i kolega zbog svog ponašanja u javnosti kroz dulje vrijeme. Više puta su je optuživali da je agresivna, što je ona svaki put oštro demantirala.

Nakon što je u emisiji “Paparaco lov” prikazana kupnja pozamašne količine alkohola na lokalnoj tržnici, Ana je sada odlučila odgovoriti. Unatoč tome što je jedva uspjela staviti alkohol u vrećice, kupila je i od tada se oglasila na svom Instagram profilu kako bi to objavila, nastavljajući zapanjiti svoje pratitelje.

Pjevačica je snimljena u crnoj bluzi i donjem rublju. Odjenula je i prozirnu haljinu i kućni ogrtač. Nakon snimanja rekla je:

U komentaru ostavljenom na vašu objavu, Ana izjavljuje: “Moram biti genij da bih postigla toliko toga u životu usprkos pretjeranom pijenju. Samo pravi genij može postići takve podvige. Nazvat ću te kad odnesem smeće ; možda možemo pronaći još blaga.

Pogledajte segment iz programa:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments