HomeSPORTNJEMAČKA SPREMILA PIT-BULA ZA BOGDANA! Zavirili smo na trening - vežbao je...

NJEMAČKA SPREMILA PIT-BULA ZA BOGDANA! Zavirili smo na trening – vežbao je za Srbiju sa NBA asom! (VIDEO)

Njemačka je s Dillonom Brooksom pokušala zaustaviti Bogdana Bogdanovića, no pokazalo se neučinkovitim. Njemačka će u nadolazećoj utakmici uložiti sličan napor s Isakom Bongom, javlja reporter MONDA s Mundobasketa Nikola Lalović.

Od 16.40 sati Srbija je na rasporedu u finalu Svjetskog prvenstva protiv Njemačke, koja se rigorozno pripremala za ovu utakmicu. U početku je njihov trener Gordi Herbert tvrdio da ne zna tko je došao do finala. No, kasnije je najavio jednostavnije treninge uoči utakmice sa Srbijom. Unatoč tome, njegova momčad je na dan utakmice imala intenzivan trening.

Trajanje događaja produljeno je za dodatnih deset minuta od prvobitno planiranog vremena. Očekivana pucnjava nije održana; nego je provedena taktička vježba koja uključuje interakcije pet na pet. Tijekom ove vježbe, trener je dao jasne smjernice igračima, iznoseći svoja očekivanja za konačnu izvedbu.

Jedno zapažanje koje nam je stalo je da se Isak Bonga nije distancirao od Denisa Šredera tijekom treninga. Krilni napadač minhenskog Bayerna budno je pazio na kapetana momčadi te je čak nosio sličan dres. Ova se taktika može primijeniti tijekom nadolazeće utakmice.

Predstojeća utakmica protiv “orlova” može sadržavati strategiju koja uključuje pozorno praćenje Vanje Marinkovića i Ognjena Dobrića, bitnih igrača Njemačke. Moguće je da će biti raspoređeni na obrambene pozicije kako bi čuvali krila i spriječili protivničke napade. Ovi igrači imaju tendenciju zadržavanja u kutu i izbjegavanja dodavanja, što im omogućuje da sačuvaju energiju za kasnije napade.

Nasuprot tome, moguće je da najefikasniji zaštitnik u njemačkoj momčadi može poslužiti kao prikrivanje reprezentativaca koji dodaju loptu, ili potencijalno Bogdana Bogdanovića. Hoće li se ovaj scenarij ostvariti i hoće li Bonga uspjeti ono što Dillon Brooks nije, ostaje za vidjeti.

Rodno mjesto Isaka Evolue Etue Bofenda Bonga, rođenog 8. studenog 1999., je grad koji se nalazi sjeverno od Koblenza i južno od Bona, po imenu Neuwid. Stojeći na impresivnoj visini od 203 centimetra, Bonga je poznat po svojoj poziciji krila u polju za igru. Važno je napomenuti da je u ranim fazama svoje karijere prvobitno bio treniran kao čuvar točke.

Nakon što je započeo karijeru u Frankfurtu, izabran je kao 39. izbor na NBA draftu 2018. godine. Nažalost, njegova izvedba s Lakersima bila je slaba i na kraju se preselio u Washington. Iako je imao solidnu prvu sezonu s timom, sljedeće je godine brzo nestao. Čak i nakon što je razmijenjen u Toronto, i dalje se borio pronaći vrijeme za igru. Na kraju je donio odluku da se vrati u domovinu Njemačku i zaigrao je za Bayern 2022. godine.

Bongini roditelji potječu iz Kinshase, glavnog grada Demokratske Republike Kongo, i pokušali su se preseliti u Kanadu 1990-ih. Ipak, na kraju su se odlučili nastaniti u Njemačkoj. Bongin stariji brat, Tarsis, profesionalni je nogometaš i bio je stoper za razne momčadi, uključujući Cvikao, Chemnitzer, Bochum, Braunschweig, a trenutno je član Münchena 1860. Nasuprot tome, Bongin mlađi brat, Jošua, je košarkaš, ali tek treba postići veliko priznanje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments