HomeSPORTNOVAK NIJE SLUČAJNO "SPUSTIO" KLINCA! Objavljen snimak - PROVOCIRAO od starta, pogledajte...

NOVAK NIJE SLUČAJNO “SPUSTIO” KLINCA! Objavljen snimak – PROVOCIRAO od starta, pogledajte šta je radio! (VIDEO)

U svom meču protiv Novaka Đokovića, Ben Šelton je aktivno tražio moćnog protivnika i na kraju ga je pronašao u obliku vraški vještog Đokovića, što je rezultiralo intenzivnim i izazovnim mečom.

Večeras od 22 sata Novak Đoković, ugledni srpski tenisač, odmjerit će snage u finalu US Opena protiv Danila Medvedeva. Ipak, i dalje kruže glasine o Đokovićevom susretu s Benom Sheltonom. To nije nužno zbog razine prikazanog tenisa, budući da je američki igrač samo jednom uspio slomiti Đokovićev servis u trećem setu i nakon toga je prilično brzo poražen. Umjesto toga, fokus rasprave usredotočen je na Đokovićev jedinstveni pristup suočavanju sa Sheltonom, talentiranim igračem za kojeg se činilo da nema poštovanja prema najvećem igraču svih vremena.

Tijekom meča protiv svog sunarodnjaka Francisa Tijafoa, Đoković je ponovio potez koji je uzburkao javnost, a Shelton ga je nazvao “laskavim” jer je tvrdio da ga nije vidio. Međutim, Đoković je kasnije priznao da je jednostavno uživao u izvođenju tog poteza. Unatoč naizgled bezazlenoj situaciji, od početka je bila primjetna napetost između dvojice igrača, što je na kraju dovelo do ledene rasprave na internetu i neviđenog obračuna pred medijima.

Nakon što je obožavatelj prikupio dokaze, postalo je jasno zašto je Novaka Đokovića toliko uzrujao Ben Shelton, nešto što je možda isprva zanemareno. Đokovićevi problemi sa Sheltonom započeli su govorom prije meča u kojem je izrazio želju da uključi publiku, vjerujući da je to ključno za njegovu pobjedu. To ga je dovelo do toga da pretjerano slavi čak i manje točke na provokativan način.

Tijekom cijelog meča Šelton je konstantno komunicirao sa svojim timom, često zanemarujući prisutnost Novaka Đokovića i govoreći kao da ga nema. Nakon promašenog poena moglo se čuti Đokovića kako govori: “Nije mu se ovo svidjelo.” Kako je meč odmicao, napetost je rasla u Đokoviću, pogotovo kada je mladi američki protivnik na kraju trećeg seta glasno vrisnuo i uz asistenciju publike pokušao isprovocirati Đokovića. Publika se umiješala u Đokovićeve servise, natjeravši ga da odgovori upiranjem prstom u publiku i tvrdnjom da oni na njega neće moći utjecati. Na kraju je Đoković osvojio posljednja dva poena i pobjedu proslavio okretanjem i figurativno “lupanjem slušalice” protivniku. Kako biste dobili potpunu sliku, pogledajte priloženi video.

Nakon završetka meča, Novak Đoković je opisao kako je oponašao slavlje kojem se divio, čak je otišao toliko daleko da je rekao da ga je “ukrao”. Ovo priznanje izazvalo je kritike raznih novinara, koji su pritiskali Bena Sheltona da prokomentira reakciju na ovaj potez srpskog igrača.

Shelton je, prilično arogantan, izjavio da nije vidio dotični pokret, već da je tek naknadno pogledao video istog. Izrazio je nezadovoljstvo pojedincima na društvenim mrežama koji mu pokušavaju diktirati kako bi trebao slaviti, a spomenuo je i da su ga kao dijete učili da je imitacija najiskreniji oblik laskanja. U cijelom svom govoru nije iznio ništa pozitivno o srpskoj tenisačici.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments